Op de overgang voorbereid

Intoflow verzorgt trainingen voor vrouwen die méér willen weten!

De behoefte bij vrouwen aan voorbereiding en uitleg over de overgang, ‘erover kunnen praten’, leren luisteren naar je intuïtie én de toepassingsmogelijkheden (o.a. omgaan met opvliegers) voor jezelf blijkt groot!

De avonden ‘Stromend door de overgang’ vinden plaats op locaties in Aarle-Rixtel en Boxmeer. Bij voldoende belangstelling wordt een extra avond gepland voor partners, zodat ook zij meer begrip krijgen voor de ingrijpende hormonale veranderingen die van invloed zijn op de relatie en gezinsleven.

STROMEND DOOR DE OVERGANG ®

Intoflow ontwikkelde de training Stromend door de overgang®. Tijdens vijf avonden worden de ‘ins en outs’ van de overgang besproken, de speciale ‘opvlieger-transformatie’ methode én zelfhypnose wordt uitgelegd, beoefend en ‘eigen’ gemaakt. Daarnaast zijn er tal van oefeningen, gericht om in je (vrouwen)kracht te komen én te blijven. Wij dagen je uit om op weg te gaan naar die wijze vrouw die je oorspronkelijk al bent: JEZELF!

Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding (uit aanvullende verzekering ‘alternatief’).

Data Stromend door de overgang®:

Locatie Aarle-Rixtel:

Voorjaar 2015 op donderdagmiddag van 14.30-26.30 uur. Prijs inclusief lesmaterialen, koffie of thee € 200,00.

Vrouwenpoli Boxmeer, Gerard Doustraat 4a

Voorjaar 2015 op dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Prijs inclusief lesmaterialen, koffie of thee  € 200,00.

De data worden nog gepland! Voor informatie en aanmelding:
Marijke Brouwers

tel +31(0)492 386109/06-37198379

(telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag 08.00-09.00uur)