Workshops ‘overgang’

Ook dit jaar houden wij diverse workshops, lezingen en thema avonden in het kader van ‘De overgang’.

Er zijn twee soorten dag-workshops! De workshop Stromend door de overgang® met Chi Neng Qigong, een dag waarin theorie wordt afgewisseld met op de overgang gerichte Chi Neng Qigong oefeningen (met Saskia Vermeesch, o.a. als docent verbonden aan het Chi Neng Intsitute en bekend van de ‘open je hart’ workshops met Patricia van Walstijn. Daarnaast geven we workshops waarin theorie wordt afgewisseld met systemisch-, innerlijk kindwerk en emotioneel lichaamswerk. Beide dagen zijn erop gericht om je energie beter te laten doorstromen en je krachtig neer te zetten. Dat kan je helpen de de overgangsfase als groei- en transformatieperiode te gebruiken.

Tijdens beide workshops passen we de ‘opvlieger- transformatiemethode’ toe. Bij goed gebruik van deze methode zijn opvliegers je dan niet langer tot last; je gebruikt je opvliegers als kernversterking!

Data van de eerstvolgende workshops Stromend door de overgang® met Chi Neng Qigong: zaterdag 7 februari in Deurne. Prijs per workshop inclusief koffie/thee, lunch en ‘hand-out': € 85,00. Max aantal deelnemers 8.

Het is mogelijk dat u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding bij uw ziektekostenverzekeraar.

coverafbeeldingHet is ook mogelijk (mini) workshops Stromend door de overgang® op maat en op locatie (ook in België) te houden. Ook biedt Intoflow workshops en/of lezingen op maat – afhankelijk van uw behoefte – binnen uw bedrijf.

Voor informatie en aanmelding:

Marijke Brouwers

of: 0031 (0)492-386109
Innerlijk kindwerk De Schans_nov_203
Tijdens de workshop november 2013 in Kasteel De Schans werden filmopnamen gemaakt voor de documentaire: ‘UITGEBLOE(I)D?’.