Zeilend door de overgang

ZEILEND DOOR DE OVERGANG

Transformatie naar je oorspronkelijke zelf! 

IMG_20160905_070939899Een weekje er helemaal uit met gelijkgestemde vrouwen? Ongestoord  genieten op een groot zeiljacht, ‘ont’-moeten, eindelijk leven in plaats van overleven, resetten en relaxen in de Griekse wateren? Je hoofd eens helemaal  leegmaken terwijl we bij de mooiste Griekse baaitjes voor anker gaan?

Wat is er leuker dan het ontspannen ‘ontdekken van je oorspronkelijke zelf’,   zeilend op een groot zeiljacht, bij heerlijke temperaturen, onder een prachtige sterrenhemel met begeleiding in je persoonlijke groei van een coach/therapeut en schipper.

Het schip

Met de Beneteau Cyclades 50.5 varen we vanuit de haven Alimos Marina, Pireus (Athene) gedurende een week in de Argosaronische Golf in Griekenland. Afhankelijk van de wind varen we naar een aantal prachtige eilanden zoals o.a. Aegina, Perdica, Salamina, Poros, Hydra, Vathi, Spetses en nog een aantal kleinere eilanden waarvan er van de meer dan 100 eilanden slechts elf bewoond zijn.

Tijdens deze week genieten we van de  prachtige omgeving in de Argolische  en Saronische Golf, bezoeken de schitterende eilanden en stranden, zwemmen – hopen wij – met dolfijnen, genieten van de sulfietbaden en beleven we het transformatieproces.flyer voorzijde_2017

Het is een week los van het ‘normale leven’, genieten van zon, zee, loslaten, grenzen verleggen, ontdekken van je oorspronkelijke zelf, een beetje leren zeilen, maar ook niets doen, rust & ontspanning!

Aegina

Het luxe schip Anna is ideaal voor een groep van maximaal vijf deelnemers. Er zijn vijf hutten, drie toilet/douchegelegenheden en een douche aan dek.

Wanneer: 8 tot en met

15 septem-ber 2018

Vlucht: Om je de mogelijkheid te geven een langere vakantie te boeken (voorafgaand of  na de zeilweek) verzoeken we je zelf een vlucht te boeken met eindbestemming Athene aankomst zaterdag 8 september 2018. Wij vertrekken met het schip Anna vanuit de haven Alimos Marina, Pireus, Athene op zaterdag 8 september 2018 omstreeks 14.00 uur en op zaterdag 15 september verlaten wij om 09.00uur ons schip in de haven in Athene. Je kunt uiteraard ook een of meerdere dagen eerder arriveren en overnachten in een van de vele hotels aan het strand of in het centrum van Athene.

Inbegrepen: Alle groepssessies in het programma, schrijf je levensverhaal, zeilinstructie, stiltewandelingen op de eilanden, heerlijk genieten van mediterraan voedsel, bezoek aan diverse eilanden.

Zeven overnachtingen op het schip Anna, ontbijt, lunch en diner (in restaurant), drankjes etc.,  all inclusive aan boord van het schip. Tevens gebruik van beddengoed en handdoeken. Kennismakings gesprek via skype of persoonlijk in de praktijk in Aarle-Rixtel of in Vrouwenpoli Boxmeer.

Niet inbegrepen

Persoonlijke uitgaven, drankjes anders dan boven beschreven, individuele sessies (voor zover mogelijk i.v.m. programma), annulerings- en reisverzekering, vliegtickets.

Wanneer: 8-15 september 2018

Waar: Argolische en Saronische Golf Griekemarijke def115_62 - kopienland

Prijs: op aanvraag

Taal:   Nederlands

Aantal deelnemers: max 5

Trainer: Marijke Brouwers therapeut, coach & trainer, specialisme de overgang

Gert_2

 Kapitein:  Als kapitein vaart Gert van Kraay al ruim 20 jaar in de omgeving van Athene,  kent het schip en alle ‘ins en outs’ van de Argolische en Saronische golf en de  Argosaronische eilanden.

Op verzoek organiseren wij een zeilweek met (midlife) mannen of met (echt)paren.

Meer weten? Voor uitgebreide informatie neem contact op met:

Marijke Brouwers

+31 492 386 109

Indien niet bereikbaar, spreek uw boodschap in, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.

Of stuur een bericht:

 

 

Terug